Boleros i cançons d'amor
ANTONI TOLMOS, piano

03.11.21
Horari 19:00 i 21:30 h
Preu a partir de 13€ (iva inclòs)

El pianista Antoni Tolmos presenta la versió més personal i jazzística de les melodies que han marcat la història de la música melòdica del segle XX com «Dos gardenias», «Angelitos negros», «Esta tarde vi llover» o «Contigo aprendí» en un concert íntim i especial que convida a viatjar en el temps.

En aquest concert Antoni Tolmos posa en context històric els grans boleros, els seus compositors i infinitat d’anècdotes que s’amaguen rere les lletres plenes d’històries d’amor i sobretot de desamor.

Actualment Antoni Tolmos té publicats 12 treballs discogràfics com a compositor i pianista que l’han portat a oferir concerts i conferències en diferents països Europeus i també més recentment a la ciutat de Nova York. És creador i presentador del programa «a4mans» que es pot seguir a la web de TV3 a la carta on incideix en la importància de la música en la vida de les persones.www.antonitolmos.com

Preus especials a majors de 65 anys, menors de 14 anys, Carnet Jove, Club Tr3sC, Carnet de Biblioteques, Club La Vanguardia, Socis Fnac, Claror Club, titulars RACC Master i alumnes d’arts escèniques.
*No aplicables a alguns espectacles.

Venda d’entrades: a la taquilla del teatre a partir d’1h abans de la funció o al web del teatre.