BOYS' CLUB

09-12.03.23
Horari de dijous a diumege 19:00 h
Preu a partir de 14,30€ (iva inclòs)

Ballarines/Coreògrafes Elise McGrenera
Laura Donaldson
Veronica Simpson

Dramaturg de Dansa/Assessor de Projecte
Joshua Hilberman

SINOPSI
Boys’ Club és una exploració de la feminitat, la mirada masculina i les experiències de la feminitat al llarg del temps i el Tap Dance. El treball aprofundeix en reflexions personals de dinàmiques de poder i temàtiques que demostren les múltiples facetes en què es perceben les dones al món actual. Destacant la dona en el jazz; la peça és una expressió de les nostres històries individuals a mesura que ens relacionem amb les que ens van precedir. En descobrir similituds entre les seves realitats i la nostra, ens adonem que existeixen fortes consistències en l’experiència femenina en una societat centrada en l’home a través del temps. Tota la música que s’utilitza és creada i/o interpretada per dones. 

SYNOPSIS
Boys’ Club is an exploration of femininity, the male gaze, and experiences of womanhood throughout time and tap dance. The work delves into personal reflections of power dynamics and themes that demonstrate the multi-facets in which women are perceived in the world today. Highlighting women in jazz; the piece is an expression of our individual stories as we relate to those who came before us. By discovering similarities between their realities and ours, we realize that there exist strong consistencies in the female experience in a male-centric society through time. All of the music used is created and/or performed by women. 

Boys’ Club agraeix les contribucions i el suport de
Boys’ Club is grateful for the contributions and support from
Claquettes Club Decidedly Jazz Danceworks Leña Artist Residency tanzhaus nrw 

Preus especials a majors de 65 anys, menors de 14 anys, Carnet Jove, Club Tr3sC, Carnet de Biblioteques, Club La Vanguardia, Socis Fnac, Claror Club, titulars RACC Master i alumnes d’arts escèniques.
*No aplicables a alguns espectacles.

Venda d’entrades: a la taquilla del teatre a partir d’1h abans de la funció o al web del teatre.