CATALAN GOTHIC

del 26.09.24 al 07.10.24
Horari dll i dj 20:00 h
de dv a les 19h
Preu a partir de 10,50€ (iva inclòs)

L’any 2050, el català ha deixat d’existir. Aquest desenllaç ha estat el resultat d’una combinació de polítiques lingüístiques adverses i la indiferència cultural que han erosionat poc a poc el seu ús entre les noves generacions. En un món on l’espanyol i l’anglès dominen, la rica herència cultural i lingüística de Catalunya ha estat relegada a l’oblit.
No obstant això, a través del Cronovisor, una màquina del temps, podem accedir a registres audiovisuals i moments històrics del passat dels catalans, amb l’objectiu de documentar el que alguna vegada va ser una vibrant comunitat catalana. A través d’aquestes emissions l’audiència del futur pot albirar com vivien, parlaven i es relacionaven els catalans a través de les festivitats, les tradicions i la vida quotidiana en una època en què la seva llengua encara floria.
«Un fidedigne retrat del poble català i les seves tradicions que sens dubte formarà part dels doctorats antropològics de les universitats més importants del món.»
Pofessor Franz de Copenhague
 
Una creació de Míriam Puntí i Victor Alvaro
 
Un espectacle de Gataro

 

Idioma Llengua morta
Durada 50 min

Preus especials a majors de 65 anys, menors de 14 anys, Carnet Jove, Club Tr3sC, Carnet de Biblioteques, Club La Vanguardia, Socis Fnac, Claror Club, titulars RACC Master i alumnes d’arts escèniques.
*No aplicables a alguns espectacles.

Venda d’entrades: a la taquilla del teatre a partir d’1h abans de la funció o al web del teatre.