AUTÓNOMOS, el musical

10.02.23
Horari 21:30 h
Preu 21€ (iva inclòs)

La comèdia musical Autónomos, el musical inicia la seva setena temporada d’èxit! Les peripècies d’un nou freelance per sobreviure al món laboral, a un gurú de l’emprenedoria, a la cruel Agència Tributaria i a un gestor molt particular són la premisa d’una comèdia sobre l’amistat i la superació de dificultats, que ha triomfat gràcies a un ritme desenfrenat, llenguatge televisiu i altes dosis de crítica. Amb música en directe i els cameos especials d’Elisenda Carod, Jaïr Domínguez, Juanra Bonet, Alba Florejachs, Ignasi Taltavull i Merche Ochoa!

Sinopsi

En un futur no molt llunyà, la crisi arribarà al seu final i tots els ciutadans gaudiran d’un treball estable i en conseqüència, de màxima felicitat. Però això no durarà per sempre: la meravellosa vida de l’Álex es trencarà sobtadament quan l’acomiadin. Amb una mà al davant i l’altra al mòbil (com tots avui en dia), es veurà obligat a agafar les regnes de la seva vida. Fer-se autònom serà l’única opció.

L’espectacle va rebre 10 Nominacions en 9 categories als premis de públic BroadwayWorld, on destaquen Millor Musical de Petit Format Millor Musical Original.

Companyia Versión Definitiva
Autoria Álex Martínez Vidal i Andreu Rami
Direcció Musical Joan Berenguer


Intèrprets
Álex Martínez Vidal
Andreu Rami

Músic
Joan Berenguer

Veus Elisenda Carod, Jaïr Domínguez, Ignasi Taltavull, Juanra Bonet, Alba Florejachs, Tomàs Fuentes, Joan Boluda i Merche Ochoa
Veus en off Toni Nievas i Miquel Company
Il·luminació Miquel Company i Juantxi Fernández
So Juantxi Fernández
Audiovisuals Alby Bouvier
Vestuari Fina Correcher, Ivette Fernández i Ari Marginot
Coreografia Blanca Tolsà
Música Joan Berenguer
Lletres Alex Martínez Vidal i Andreu Rami
Disseny Gràfic Copymouse Studio
Fotografia Alby Bouvier, Maialen Unanue, Lluc Miralles

Idioma Català i castellà
Durada 85 min

 

Preus especials a majors de 65 anys, menors de 14 anys, Carnet Jove, Club Tr3sC, Carnet de Biblioteques, Club La Vanguardia, Socis Fnac, Claror Club, titulars RACC Master i alumnes d’arts escèniques.
*No aplicables a alguns espectacles.

Venda d’entrades: a la taquilla del teatre a partir d’1h abans de la funció o al web del teatre.