Carita Boronska

31.05.22
Horari 21:00 h
Preu a partir de 11€ (iva inclòs)

El concert de Carita Boronska és el sisé de la sèrie Babel Jazz al Golem’S.

Durant aquest cicle actuarà pròximament Emma Nagy Quintet finalitzant així el cicle.

Carita és compositora de bandes sonores de llargmetratges espanyols com “Eres mí héroe” (amb Manuel Lozano/Toni Cantó), “Un difunto 6 mujeres y un taller” (amb Pablo Carbonell), i a més a més de “Sweaty Beards” (Suècia) i “Waltzing Tilda” (Suècia/Austràlia). També ha participat com a cantant a “La Gran Vida” (Salma Hayek/Carmelo Gomez).

Al llarg de la seva carrera, ha treballat amb una àmplia gamma d’artistes i músics reconeguts; incloent Richard Evans (arranjador i productor de Natalie Cole, Stan Getz etc.), Bob Cranshaw (Sonny Rollins), Txad Wright (baterista de The Jackson Brothers/ Chaka Khan), Ed Epstein, Randy Brecker i molts més.

En aquest concert, Carita presenta “Hypnotic soul”, un àlbum on l’artista escandinava navega amb la subtilesa i elegància pròpia de la seva veu des del soul al blues passant pel pop, jazz, smooth jazz i el folk. Un disc que “parla de cor a cor, d’ànima a ànima”.

Preus especials a majors de 65 anys, menors de 14 anys, Carnet Jove, Club Tr3sC, Carnet de Biblioteques, Club La Vanguardia, Socis Fnac, Claror Club, titulars RACC Master i alumnes d’arts escèniques.
*No aplicables a alguns espectacles.

Venda d’entrades: a la taquilla del teatre a partir d’1h abans de la funció o al web del teatre.