*This work was produced with the financial assistance of the European Union. The views expressed herein can in no way be taken to reflect the official opinion of the European Union.

CRU - Ayesha Zangaro + Fernando Flesch

del 15 al 18.02.24
Horari de dj a dss 19h, dg 17h
Preu a partir de 10,50€ (iva inclòs)

Directora Artística, Coreògrafa i Ballarina Ayesha Zangaro
Coreògraf i Ballarí Fernando Flesch
Assessorament Artístic Josh Hilberman
Assessorament Dramatúrgic Lucy Ortmann
Assessorament Artístic Estefanía Porqueras
Suport en Creació (2023) tanzhaus NWR Dusseldorf
Suport en Creació (2023) Blue Tap Studio, Berlin
Suport en Creació (2024) Escola Luthier Dansa i Música, Barcelona

SINOPSI

CRU és un work-in-progress construït a través del llenguatge del Tap Dance amb eines de moviment i dramatúrgia contemporànies. La peça explora el contrast entre l’excitació i la monotonia tenint l’ansietat i les seves diverses manifestacions com a fil conductor. L’espectacle es dedica a investigar com diferents estats corporals, tensions musculars, moviments espacials, combinacions rítmiques i volums de so poden crear diferents ambients i sentiments, per als ballarins i per al públic. A través d’exploracions amb estímuls externs, com la música, i els interns, com els sentiments, el projecte s’enfoca a crear sensacions extremes i organitzar-les en forma de posada en escena navegant els límits de l’expressió humana.

Durada 40min
Lleuguatge Dansa

Preus especials a majors de 65 anys, menors de 14 anys, Carnet Jove, Club Tr3sC, Carnet de Biblioteques, Club La Vanguardia, Socis Fnac, Claror Club, titulars RACC Master i alumnes d’arts escèniques.
*No aplicables a alguns espectacles.

Venda d’entrades: a la taquilla del teatre a partir d’1h abans de la funció o al web del teatre.