Julia Rodriguez & Marcel Montcourt

04.04.23
Horari 21:00 h
Preu a partir d’11€ (iva inclòs)

Ajuntant en música Venezuela i les Illes Canarias

Babel Sound presenta: Julia Rodríguez & Marcel Montcourt

Es coneixen a l’illa de Tenerife a mitjans del 2018 i temps després, estant radicats a Barcelona i València respectivament, senten l’impuls de fer música junts. En aquest projecte es reflecteix tant la tradició com el virtuosisme en la interpretació de la música i els instruments autòctons de Venezuela i de les Illes Canarias. Tot això en un format tan íntim, que immediatament apropa el públic als llocs d’on pertanyen Julia i Marcel.

Julia Rodríguez
Va néixer a l’illa de Fuerteventura (Canarias) i des de ben petit es nodreix del folklore canari i sud-americà. S’ha format en flauta travessera, titulant-se del grau professional al Conservatori Professional de Música de Las Palmas de Gran Canària. Descobreix el món del cant modern sota la tutela de Beatriz Alonso i més endavant topa amb el jazz, gènere que actualment estudia a l’especialitat de cant a l’Escola Superior de Catalunya (ESMuC) amb Carme Canela i Ana Finger. Té àmplia trajectòria executant el Timple Canari i toca a més altres instruments de corda com la Guitarra i el Quatre Veneçolà.

Marcel Montcourt
Quatrista i multiinstrumentista veneçolà amb més de 18 anys de trajectòria com a executant del Quatre Veneçolà, mandolina, bàndola planera, guitarra i baix elèctric. Format dins del projecte «La Siembra del Cuatro» s’ha consolidat en els darrers anys com un dels quatristes amb més projecció a nivell internacional. Compte amb 2 produccions discogràfiques i ha compartit escenari amb figures de la música com Simón Díaz, Gualberto Ibarreto, Serenata Guayanesa, Ensamble Gurrufío, C4 Trio, Aquil·les Báez, Jorge Glem, Pacho Flores, Los Sabandeños, L’Orquesta Filarmónica Nacional de Venezuela, entre altres.