Koszika (Rumania)

16.03.22
Horari 21:00 h
Preu a partir de 10€ (iva inclòs)

El concert de Koszika és el segon de la sèrie Babel Sound Dones Singulars al Golem’S

 

Durant aquest cicle es presentaran: Monika Lakatos d’Hongria, Llaminada de Xile, Magyar Bori d’Hongria i Santa Diver d’Hongria. 

Koszika, és una cantautora d’ètnia hongaresa nascuda i establerta a Transilvania-Rumania. L’amor pels sons ètnics la va portar a investigar els seus límits musicals, reutilitzant el coneixement heretat sobre les cultures hongaresa, romanesa i gitana en els seus projectes musicals, barrejant i combinant cançons tradicionals hongareses amb Soul, Bossa Nova, Swing, Reggae o fins i tot electrònica, creant una paleta musical diferent, multi i intercultural.

Ser una minoria sempre la va inspirar a connectar cultures a través de la música, per això canta en una varietat d’idiomes: hongarès, romanès, gitano, anglès, espanyol, portuguès, etc.

Koszika és una vocalista de jazz triplement guardonada, va guanyar el premi a Millor Cantant al Festival Internacional de Jazz Juvenil de Targu Mures el 2015, Millor Vocalista a la Competència Internacional de Jazz de Sibiu el 2016, Millor Vocalista Solista al Festival Internacional de Jazz Johnny Raducanu, Braila, 2016.

Preus especials a majors de 65 anys, menors de 14 anys, Carnet Jove, Club Tr3sC, Carnet de Biblioteques, Club La Vanguardia, Socis Fnac, Claror Club, titulars RACC Master i alumnes d’arts escèniques.
*No aplicables a alguns espectacles.

Venda d’entrades: a la taquilla del teatre a partir d’1h abans de la funció o al web del teatre.