Maclownbeth

05, 12 i 19.03.24
Horari  19h
Preu a partir d’14,30€ (iva inclòs)

Direcció i adaptació dramatúrgica Lluís Graells
Intèrprets Noèlia Fajardo, Berta Graells, Toni Guillemat i Carlos Ulloa
Escenografia i  disseny d’Il·luminació Elisabet Castells
Maquillatge Núria Llunell
Producció Berta Graells i Carlos Ulloa
Fotografía de cartell Nicolás Jódar

Agraïments CC La Cadena, Clownic, Roger Corredera,  Adrián de Núñez, Eudald Fabrés, Júlia Graells, Jordi Parera, Ramona Ribé, Aitor Rodero, Serena Studio, Ruth Talavera, Carla Torres, Treco.

SINOPSI

Escòcia, 1446. Duncan regna amb mà de ferro però els temps són convulsos. Maclownbeth torna de la batalla i les bruixes el saluden com Thani de Cawdor i s’acomiaden d’ell amb un “Salut, Maclownbeth, que seràs rei més tard”. Quan és nomenat Thani de Cawdor, Maclownbeth, creu que el vaticini de les bruixes s’acomplirà. Amb la seva esposa, Lady Maclownbeth, i moguts per l’ambició, ordeixen un pla per matar al rei. I un crim, de retop, en porta un altre… Les bruixes ens serveixen amb detall aquesta desconeguda part de la història d’Escòcia, que bé podria ser d’un altre lloc.

MACLOWNBETH és el sisè espectacle de Projecte Longànime. Una proposta esbojarrada del temut clàssic de W. Shakespeare. Una tragicomèdia visceral viscuda per quatre pallassos.

DURADA 75 minuts
IDIOMA Català

MÉS INFO

– Temporada al Festival Off Avignon 2023
– Premi Mención Territorio Violeta 2023

Instagram: @PROJECTE LONGÀNIME
Link: https://linktr.ee/projectelonganime

Preus especials a majors de 65 anys, menors de 14 anys, Carnet Jove, Club Tr3sC, Carnet de Biblioteques, Club La Vanguardia, Socis Fnac, Claror Club, titulars RACC Master i alumnes d’arts escèniques.
*No aplicables a alguns espectacles.

Venda d’entrades: a la taquilla del teatre a partir d’1h abans de la funció o al web del teatre.