Maschere Mediterranee

22.11.22
Horari 20:00 h

Entrada gratuïta amb reserva

Locomotive Jazz Festival i Taller de Músics, amb la col·laboració d’Acción Cultural Española (AC/E), s’uneixen en un nou projecte de creació musical internacional: “Maschere Mediterranee”. Quatre joves músics italians i espanyols presenten un repertori format per composicions pròpies que combinen fusions de taranta, flamenco i jazz.

Aquesta proposta neix gràcies al treball en residència artística que han fet els membres del grup amb Raffaele Casarano, saxofonista i director artístic de Locomotive Jazz Festival, a Itàlia i a Barcelona. Està formada per Andrea Rossetti al piano, sintetizador, teclats i Ableton, David Chiarelli a la bateria i percussió, Álvaro López a la percussió i Pau Domènech a la guitarra elèctrica. A més, per a l’ocasió, s’hi afegirà també el baixista hongarès Adam Sardi, gràcies a la col·laboració del festival Babel Sound.

“Maschere Mediterranee” forma part del projecte Acciones para Músicos Noveles, fruit del conveni de col·laboració entre Acción Cultural Española (AC/E) i Taller de Músics. L’objectiu d’aquest projecte és promoure la creació i la carrera internacional de joves talents de la música de la comunitat del Taller de Músics.