Murakami - connectando por el Mar

12.11.22
Horari 19:00 h
Preu a partir d’14,30€ (iva inclòs)

Guió i performance Luiz Murakami
Direcció Igor Mamlemkov
Escenografia i direcció d’art Paula Costantino

Coneixes la història del teu cognom? Per on ja van passar els teus avantpassats?

Amb aquestes preguntes l’espectacle “Murakami – connectant pel Mar” s’inspira.

El Brasiler Luiz Murakami (músic, compositor i artista) a la recerca d’entendre i connectar amb els seus orígens Japonesos va descobrir una fascinant història que ve des del seu rebesavi Shozaburô Murakami que va néixer a la província de Kumamoto al Japó fins a Europa passant pel Perú i el Brasil.

A través de cançons japoneses, brasileres, llatines i europees la història ens porta a un món imaginari i històric on la immigració és el tema central de la inspiració. En un món on encara segueixen les guerres i problemes econòmics, el moviment de persones que deixen els seus països a viure en un lloc nou és cada vegada més freqüent i universal. L’Espetacle “Murakami” ens fa recordar que moltes vegades som més semblants entre nosaltres del que imaginem.

Luiz Murakami, nascut al Brasil amb orígens japonesos, músic, compositor i artista treballa tot sol, en una performance sense text escrit, (teatre físic) per explicar una història de forma poètica utilitzant símbols universals.

Preus especials a majors de 65 anys, menors de 14 anys, Carnet Jove, Club Tr3sC, Carnet de Biblioteques, Club La Vanguardia, Socis Fnac, Claror Club, titulars RACC Master i alumnes d’arts escèniques.
*No aplicables a alguns espectacles.

Venda d’entrades: a la taquilla del teatre a partir d’1h abans de la funció o al web del teatre.