PIANO & MOVEMENT

05.06.24
Horari 20:00 h
Preu a partir de 14,40€ (iva inclòs)

Gaudeix d’una experiència única on la música de piano transportadora i emocional del pianista i compositor Jan Uve s’uneix a la dansa de la ballarina i coreògrafa, Adriana Mallardo.

Deixa’t portar per la màgia de les notes i els moviments en un espectacle que et commourà i et portarà a un viatge inoblidable.

Submergeix-te en un món on la música i el moviment s’entrellacen en una simfonia d’emocions i sensacions. Amb l’habilitat de Jan Uve en les tecles del piano, cada melodia és una història per sí mateixa, mentre que la dansa d’Adriana Mallardo dóna vida a aquestes històries d’una manera única i captivadora.

No et perdis l’oportunitat de ser testimoni d’aquesta col·laboració extraordinària entre dos artistes consumats en el seu camp. ‘Piano & Movement’ promet ser una experiència inoblidable que deleitarà tant als amants de la música com als apassionats de la dansa.

Uneix-te a nosaltres per a una vetllada de bellesa, passió i creativitat amb ‘Piano & Movement’ de Jan Uve i Adriana Mallardo!

Pianista Jan Uve
Ballarina Adriana Mallardo
Música Jan Uve
Coreografia Adriana Mallardo
Direcció Augusto Casciani

Preus especials a majors de 65 anys, menors de 14 anys, Carnet Jove, Club Tr3sC, Carnet de Biblioteques, Club La Vanguardia, Socis Fnac, Claror Club, titulars RACC Master i alumnes d’arts escèniques.
*No aplicables a alguns espectacles.

Venda d’entrades: a la taquilla del teatre a partir d’1h abans de la funció o al web del teatre.