PONGO

02.12.22
Horari 12:00 h
Preu a partir d’18€ (iva inclòs)

Una creació de Judit Martín, Alba Florejachs, Mónica Ballesteros
Amb Judit Martín, Mónica Ballesteros

Escenografia Sebastià Brosa, Laura Martínez, Paloma Lambert
Disseny d’il·luminació i cap tècnic Gervasi Juan
Assessorament tecnològic David Muñiz
Veu en off Agnès Busquets
Grafismes i audiovisuals Andreu Rami

Una producció de El Ramat Produccions
Amb la col·laboració de l’Institut Català d’Empreses Culturals i Ajuntament de Terrassa

SINOPSI 

Judit Martín i Alba Florejachs, dues de les còmiques més estimades i reconegudes de Catalunya, creen juntament amb Mónica Ballesteros PONGO, una comèdia que porta més enllà el gènere de la improvisació teatral. L’espectacle parteix dels pongos que el públic porta al teatre. Objectes decoratius de dubtós gust o utilitat, presents a totes les cases, que amaguen centenars d’històries i anècdotes. Els objectes, triats a l’atzar, faran aparéixer desenes de personatges on, la Judit Martín i la Mónica Ballesteros estiraran del fil per crear històries absolutament diferents en cada una de les funcions, amb una posada en escena contemporània i sorprenent.  homenatge a tot allò inútil.

**ES PREGA AL PÚBLIC QUE PORTI UN «PONGO» A L’ESPECTACLE**

EXPERTES IMPROVISADORES

La Judit Martín i la Mónica Ballesteros són dues actrius i comediants que porten a les espatlles un llarg recorregut pel món del teatre d’improvisació. Han estat creadores i partícips d’espectacles com: Zapping, Impro Fighters, Impro a Gogó, Societé Improvisé, Impromptu o Improshow, entre altres. També han posat en pràctica el seu talent improvisant a programes d’humor com el Versió Rac1, Polònia (TV3) o Està Passant (TV3).

UN HOMENATGE A TOT ALLÒ INÚTIL

Els gustos pels objectes decoratius son molts i molt diversos, i la capacitat creativa de l’ésser humà, inexcrutable. Per això cada any es dissenyen milers d’objectes pensats per fer més feliç la nostra existència. Figures de porcellana, ninots de plàstic, imans de nevera, làmpares, quadres, coixins estampats, nines i peluixos, tasses amb frases motivacionals… Les cases catalanes estan plenes d’objectes sense cap utilitat concreta, però que formen part del nostre paisatge domèstic. Objectes que estan presents en el nostre dia a dia. Què passaria els si fessim parlar? Què podrien explicar de nosaltres? Quines històries amaguen darrera de la seva bellesa kitsch?

Durada 75 minuts

Preus especials a majors de 65 anys, menors de 14 anys, Carnet Jove, Club Tr3sC, Carnet de Biblioteques, Club La Vanguardia, Socis Fnac, Claror Club, titulars RACC Master i alumnes d’arts escèniques.
*No aplicables a alguns espectacles.

Venda d’entrades: a la taquilla del teatre a partir d’1h abans de la funció o al web del teatre.