Radio Nadie al Volante

17.10.23
Horari 20:30 h
Preu a partir de 7€ (iva inclòs)

Enregistrament en directe del podcast Radio Nadie al Volante en què parlaran sobre els amors difícils. Amors que marquen la vida dels que ho han patit, com va ser el cas dels escriptors i de les figures històriques i mítiques que tractaran en aquest programa. I ho faran amb l’equip complet de Radio Nadie al Volante.

Comptaran amb la seva poeta de capçalera Gabriel Moreno, vingut des de Londres i encarregat de la secció Poetical Resistance, que a més de parlar-vos de poetes que han patit i han escrit sobre els amors difícils, us cantarà algunes cançons del seu darrer disc.

També comptaran amb César Usán, el seu crític de cinema de capçalera, que us parlarà d’algunes pel·lícules que han tractat sobre relacions amoroses que han estat molt difícils de dur a terme, a més d’explicar-vos alguna relliscada d’un filòsof que es va veure involucrat en una relació una mica tòxica. Per descomptat, hi serà el director, Pablo Yupton, que a més de tractar de manejar el caos meravellós en què us submergireu, us explicarà sobre personatges històrics i mítics que han realitzat veritables atrocitats alienats per la bogeria de l’amor mal entès.

Tot això amanit amb lectura de poemes i amb la música en directe de la seva banda. Seguireu aprenent tots junts en aquesta aventura del coneixement en què us heu embarcat d’una manera amena i distesa, sense perdre el pols a arribar al més profund dels temes que puguin.