Raquel Lúa i Sandra Bautista Gira Trenzada

21.10.23
Horari 21:30 h
Preu a partir de 10€ (iva inclòs)

Sandra Bautista i Raquel Lúa s’embarquen en una gira compartida per tot España durant aquesta tardor-hivern i la segona parada és Barcelona.

Les cantautores han anat formant un segell singular al llarg dels anys de manera molt propera. Col·laborant juntes des del 2018, han forjat una estreta amistat alhora que s’acompanyaven a les seves carreres. Ara uneixen calendaris en un moment de maduresa artística molt prometedora per a totes dues. Una oportunitat única per gaudir de dos projectes de música d’autora de qualitat en un mateix xou.

Les joves barcelonines han trenat les veus, guitarres, lletres i harmonies en un concert cuidat i de proximitat amb el públic. Totes dues són amants de la paraula i creadores de cançons amb influències diverses: pop, folk, fado, flamenc, música mediterrània, llatinoamericana… Un còctel fet amb bon gust per assaborir-ho a poc a poc.

Apropa’t a escoltar interpretacions sensibles amb lletres poètiques que t’emocionessin i gaudeix d’un directe que fins i tot podria arrencar-te alguna riallada.